Fætter Kras 30+

Fætter Kras er lagret i ca. 20 uger, hvilket giver en god og aromatisk ostesmag. Trods navnet er Fætter Kras ikke stærkere end, at de allerfleste vil nyde osten med den pikante smag. Den er da også mejeriets mest solgte ost.

Osten har en forholdsvis blød konsistens og skæres lettest med ostestreng.   Danbo-osten passer perfekt som pålæg til en gammeldags ostemad i hverdagen, og kan bruges på ethvert ostebord. Kan også skæres i bjælker til ostebordet.  

Fætter Kras findes i to varianter med forskelligt fedtindhold, hhv. 30+ og 45+. Af de to oste har 45+ den mest fyldige og runde smag. Det skyldes en lidt højere fedtprocent i osten. Begge varianter fås med kommen.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1110 kilojoule (265 kcal)
Fedt 16 g  
Mættede fedtsyrer 10 g  
Kulhydrat 1,5 g  
Sukkerarter 0
Protein 29 g  
Salt 2,0 g

Gulerodspesto

Gulerodspesto med skovsyre og Krystalost

Læs mere>>

Kartoffelrosti

Kartoffel Røsti med Humleost og rejer

Læs mere>>

Ostekurve

Sprøde og lækre ostekurve af Krystalost

Læs mere>>

Tomatsuppe

Tomatsuppe med Krystalost og ostebrød

Læs mere>>