Them Andelsmejeris Danbo-oste er som ingen andres. Derfor kalder vi dem ikke Danbo, men blot gul ost. Vi bruger nemlig vores helt egen opskrift, som adskiller sig fra de gængse Danbo-oste. Vores oste er ganske enkelt mere bløde og cremede. Sådan har det været i over 100 år – og det holder vi stædigt fast i. Men tag ikke vores ord for det. Smag selv.
De fleste forbinder nok Them Andelsmejeri med vores helt særlige Danbo-oste. Færre ved, at vi også kan byde på en række mere specielle ostetyper – ofte inspireret af vores smukke hjemegn her i det jyske søhøjland. Og enkelte af ostene har vi udviklet med inspiration fra internationale ostetyper som fx Parmesan og Emmentaler. Flere af vores specialoste har endda vundet priser.
Er du til noget helt særligt, bør du smage vores premium-oste. Her taler vi om små “håndlavede” partier af en helt særlig høj kvalitet. Enkelte af dem er lagret i over et år, og de bliver – som det også gælder vores andre oste – nøje prøvesmagt undervejs, indtil vores erfarne ostemestre melder dem klar.
Her kan du finde nogle af Them Andelsmejeris andre oste som fx økologisk Havarti og Samsø. Der kommer løbende nye typer til.
Økologiske Premium-oste
En del af vores oste har gennem årene vundet forskellige priser på Food Contest og Kulinarisk Sydfyn. Det er vi naturligvis stolte af. Se hvilke af vores oste, der er præmieret for deres gode smag og konsistens.
Them Andelsmejeri er sammen med REMA 1000 og foreningen Stop Spild af Mad gået til kamp mod madspild med tre oste, der er “skæve på vægten”.